ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Να τα δώσουμε όλα για το "διπλό" στο ΣΕΦ"

Βουγιούκας: "Να τα δώσουμε όλα για το "διπλό" στο ΣΕΦ"
EUROKINISSI

Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας, τόνισε πως δεν είχε άγχος στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού και επεσήμανε πως οι "πράσινοι" πρέπει να τα δώσουν όλα για το "διπλό" στο ΣΕΦ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ρόδο , ο Ίαν Βουγιούκας, ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως δεν είχε άγχος στην φετινή πρεμιέρα του "τριφυλλιού" και επεσήμανε πως οι "πράσινοι" πρέπει να τα δώσουν όλα για το "διπλό" στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Κυριακή (8/12, 19:30) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε τα εξής: "Προσωπικά, δεν είχα άγχος. Ήταν πρεμιέρα, ήταν εκτός έδρας παιχνίδι και νοκ-άουτ. Ευτυχώς, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και παίξαμε πολύ πιεστική άμυνα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν αποτελεσματικοί και μπορέσαμε να κάνουμε αυτό το ματς πιο εύκολo".

Για το ερχόμενο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό: "Είναι καλό το ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση και πήραμε τη νίκη, αλλά είναι άλλο ο Κολοσσός και άλλο ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι και να τα δώσουμε όλα στο ΣΕΦ για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ