ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Μου έλειψε η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ"

Βουγιούκας: "Μου έλειψε η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ"

Ο Ίαν Βουγιούκας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια και στις δηλώσεις του τόνισε πως του έλειψε η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. "Επιστρέφω πιο ώριμος", σχολίασε.

Ο Ίαν Βουγιούκας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του σε ομάδες του εξωτερικού. Ο έμπειρος Έλληνας σέντερ μετέφερε μέσω του paobc.gr τα συναισθήματά του που είναι και πάλι μέλος της "πράσινης" οικογένειας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια. Σε μία ομάδα η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ και που πάντα έχει πολύ υψηλούς στόχους, με ακόμη μεγαλύτερο την επιστροφή της στο Final 4. Θέλω, λοιπόν, να γίνω κι εγώ ξανά κομμάτι αυτής της ομάδας και να κάνω ό,τι μπορεί για να πετύχει και τους τρεις στόχους της", δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Έπειτα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, όπου με βοήθησε και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσω από την πρώτη θητεία μου στο ΟΑΚΑ, επιστρέφω πιο ώριμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δώσω ακόμη περισσότερα πράγμα στο παρκέ. Ήμουν τυχερός που στην πρώτη μου θητεία κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, είμαι τυχερός και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να τα διεκδικήσω και πάλι με την ίδια ομάδα".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ίαν Βουγιούκας σημείωσε: "Ανυπομονώ να σας ξαναδώ στο ΟΑΚΑ και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που τόσο μου έλειψε. Τα λέμε από κοντά!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ