ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

VIDEO: Ο δακρυσμένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το VIDEO με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λίγο πριν την ταφή του πατέρα του, στο Α' Νεκροταφείο, όπου στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στην κηδεία.

Μια ακόμα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε έξω από το Α' νεκροταφείο και πριν την ταφή του Παύλου Γιαννακόπουλου στην τελευταία του κατοικία. Όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρά το πένθος του, βρήκε το σθένος και κατευθύνθηκε προς του οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Με δάκρυα στα μάτια τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ τους είπε και δυο κουβέντες και κυρίως στάθηκε στην αγάπη που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος προς τον κόσμο.

"Έκανε για τον Παναθηναϊκό ό,τι μπορούσε. Να είστε περήφανοι και σας αγαπάει εκεί που είναι...", τους είπε χαρακτηριστικά, όντας εμφανώς συγκινημένος, ενώ οι φίλοι του "τριφυλλιού" τον αποθέωσαν και φώναξαν "Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός".

Photo Credits: Eurokinissi

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ