ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόνσον: "Σε λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός θα είναι... ποίημα"

Τζόνσον: "Σε λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός θα είναι... ποίημα"
EUROKINISSI

Ο Γουέσλι Τζόνσον παραχώρησε εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας για τη νέα του σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τις εμπειρίες του από το NBA.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Γουέσλι Τζόνσον παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή "Pick & Roll" της Cosmote TV με πολύ ξεχωριστές ατάκες γύρω απο τον Παναθηναϊκό, τους νέους του συμπαίκτες και το NBA.

Ο Αμερικανός μάλιστα, έδειξε και τις προσδοκίες που έχει για το "τριφύλλι" τονίζοντας τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του μετά από ερώτηση για το τι θα έλεγε σε ένα φίλο του για τον Παναθηναϊκό: "Δεν θα χρειαζόταν να πω τίποτα. Ήδη ο προπονητής τα έχει πει όλα και τι πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός θα είναι... ποίημα σε λίγο καιρό".


Αναφορικά με την ατάκα του Αργύρη Πεδουλάκη ότι είναι "draft για το Άγιο Όρος": "Έχω πολλούς λόγους να χαμογελάω. Έχω μια όμορφη οικογένεια. Μπορεί οι συμπαίκτες μου να περνάνε δύσκολα, αλλά θέλω να είμαι ήρεμος για εκείνους και να τα ξεπερνάμε όλα”.

Για το ότι άφησε το ΝΒΑ για την Ευρώπη: "Ένιωσα πως ήταν η ώρα. Μίλησα με την οικογένειά μου και τον μάνατζερ μου. Αυτή η επιλογή ήταν η καλύτερη για εμένα, για να παίξω για ένα ιστορικό κλαμπ και δεν έπρεπε να χάσω την ευκαιρία.

Σε ερώτηση για τις εντυπώσεις του αποτη νέα του ομάδα: "Οι οπαδοί! Ήταν το βασικό κίνητρο. Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική. Είδα πόσοι παίκτες είχαν παίξει στον Παναθηναϊκό και πόσους τίτλους είχαν κατακτήσει”.

Όσο για το αν ήξερε κάτι άλλο για το μπάσκετ στην Ελλάδα εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Ειλικρινά, ήξερα μόνο για τον Γιάννη. Αλλά μίλησα και με τον Μπάιρον Σκοτ, που ήταν προπονητής μου στους Λέικερς, και μού είπε κάποια πράγματα".

Αναφορικά για τα χαρακτηριστικά του εαυτού του: "Είμαι μια ήσυχη καταιγίδα! Είμαι συγκρατημένος, ήσυχος, αλλά αν με προκαλέσεις, δεν θες να είσαι τριγύρω!”.

Σχετικά με το στυλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ: "Είδα το Παγκόσμιο Κύπελλο και πως οι ευρωπαϊκές ομάδες αντιμετώπισαν τις ΗΠΑ. Έπαιζαν περισσότερο ομαδικά. Κανείς δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Αυτό το στυλ μού αρέσει. Όλοι είναι ίσοι για εμένα στο παρκέ. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν. Θα είναι ωραία!”

Όσο για το στοιχείο που πιστεύει ότι θα δώσει στον Παναθηναϊκό: "Θυσιάζω τον εαυτό μου για το καλό της ομάδας. Με ένα ριμπάουντ, με μια ασίστ ή με το να ανοίξω το γήπεδο. Θέλω να νικάω και ό,τι μού ζητήσει ο κόουτς, θα το κάνω".

Σε ερώτηση για το ότι είχε δουλέψει σεμανάβικο όταν ήταν μικρός: "Δούλεψα για μια εβδομάδα (γέλια) και μετά επέστρεψα στο μπάσκετ. Ήταν κουλ. Έκανα τα πάντα. Σκούπιζα, έκανα την βραδινή βάρδια, αλλά με εκμεταλλεύτηκαν. Κουράστηκα γρήγορα".

Τέλος, σχετικά με το ΝΒΑ: "Δεν θέλω να κατηγορήσω άλλους. Πάντα εγώ έφταιγα, αλλά όλες οι ομάδες μού ζητούσαν πάντα κάτι διαφορετικό. Προσπάθησα να ταιριάξω στο ρόλο που ήθελαν, αλλά δεν ήμουν εγώ. Στο τέλος του ΝΒΑ βρήκα το ρόλο μου, ήμουν “3 and D” παίκτης , αλλά για να γίνω σούπερ σταρ, δεδομένου ότι ήμουν Νο4 στο draft, έπρεπε να είχαν μοιραστεί διαφορετικά τα... χαρτιά”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ