ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόνσον: "Γνωρίζω το μέγεθος του Παναθηναϊκού"

ΑΦΙΞΗ ΟΥΕΣΛΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΟΥΕΣΛΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γουέσλι Τζόνσον στάθηκε στην... επιρροή του Ρικ Πιτίνο προκειμένου να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και στο γεγονός πως γνωρίζει απόλυτα την ιστορία και την παράδοση του τριφυλλιού.

Ο Γουέσλι Τζόνσον θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κι όπως εξήγησε, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού με ένα και μοναδικό στόχο: να κατακτήσει τίτλους!

" Είναι μια αλλαγή περιβάλλοντος για μένα. Μίλησα με αρκετό κόσμο γι αυτό, ακόμη και με τον Ρικ Πιτίνο. Βασικά ήρθα για να κερδίσω. Έμαθα για την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο, αυτά έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. Ο Ρικ (Πιτίνο) μου είπε ότι λάτρεψε τα πάντα εδώ, τον κόσμο, την ομάδα, την πόλη. Κι αυτό θέλω να δω κι εγώ. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Στην προετοιμασία θέλουμε να βρούμε χημεία", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος φόργουορντ, ο οποίος σε ερώτηση για το τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, απάντησε: " Ενθουσιασμό, ένταση, σκληρή άμυνα, αποφασιστικότητα".

Ενώ κατέληξε, λέγοντας πως " Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου, ξέρω ότι υπάρχει πολλή ιστορία εδώ, πολλοί τίτλοι. Απ όπου κι αν είσαι, θες να παίξεις για έναν σύλλογο που έχει τόσους τίτλους, που έχει κατακτήσει τόσα πράγματα".

Νωρίτερα μίλησαν στους δημοσιογράφους, ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Τζίμερ Φριντέτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ