ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

30/03/2018 Panathinaikos Vs Valencia for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
30/03/2018 Panathinaikos Vs Valencia for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε (για μια ακόμη φορά) σε ερώτηση που του έγινε στο Twitter, εξηγώντας πως ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν τον έχει προσεγγίσει για νέο συμβόλαιο.

Λίγες ημέρες μετά την παραδοχή πως η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ τού έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας, ο Μάικ Τζέιμς επανήλθε αναφορικά με το μέλλον του. Ξανά μετά από ερώτηση που του τέθηκε στο Twitter, αυτή τη φορά με θέμα τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για το αν έχει πρόταση από το "τριφύλλι", εξήγησε πως " όχι, εξ όσων γνωρίζω".

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε τη σεζόν στο ΟΑΚΑ, ενώ πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του -με το ΝΒΑ να αποτελεί για δεύτερο σερί καλοκαίρι προτεραιότητα για τον ίδιο.

Τζέιμς: "Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι έχει διάθεση να περιμένει για μερικές ημέρες μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να διαπιστώσει ποιες οι πιθανότητες επιστροφής του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη (λίγες).

Πέραν αυτού, είναι ξεκάθαρο από την πλευρά των πρωταθλητών πως δύσκολα θα γίνει κίνηση προσέγγισής του, δεδομένου ότι η οικονομική υπέρβαση έγινε μετά τη συμφωνία παραμονής του Νικ Καλάθη. Την ίδια ώρα που έχουν ενημερωθεί πως θα συνεχίσουν στο ΟΑΚΑ τόσο ο Λούκας Λεκαβίτσιους όσο και ο Μάρκους Ντένμον -ενώ εκκρεμεί επίσης το θέμα του Νίκου Παππά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ