ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τράβηγμα ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενοψει του αγώνα με την Κύμη (13/3, 18:00) αφού ο Ματ Λοτζέσκι δεν προπονήθηκε λόγω ενός τραβήγματος στην γάμπα. Παρέμεινε εκτός ο Παππάς.

Ο Ματ Λοτζέσκι πρόσθεσε το όνομά του στο ιατρικό δελτίο στον Παναθηναϊκό δίπλα σε αυτό του Νίκου Παππά (διάστρεμμα). Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο υπέστη τράβηγμα την προχθεσινή (10/3) προπόνηση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ακόμα και να έπαιρνε μέρος στην προπόνηση ο Λοτζέσκι δεν θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς κόντρα στην Κύμη, αφού δεν είναι ένας από τους 6 ξένους που έχει δηλώσει ο Παναθηναϊκός στην Stoiximan.gr Basket League. Αυτό ωστόσο που έχουν στο νου τους οι "πράσινοι" είναι ο αγώνας με τη Μάλαγα (16/3) για την EuroLeague, για τον οποίο ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ