ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο "πράσινο" μήνυμα του Όγκαστ

Το πρώτο "πράσινο" μήνυμα του Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ έκανε το πρώτο "πράσινο" post του στο Instagram, μιλώντας για την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει στη χώρα καταγωγής της μητέρας του. Η ατάκα για την γιαγιά και τον παππού του, που δεν είναι στη ζωή.

Ένας μεγάλος βραχνάς για τον Παναθηναϊκό Superfoods εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/7) μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του Ζακ Όγκαστ στο "τριφύλλι" . Ο ομογενής σέντερ απέρριψε πρόταση για μη εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ, προκειμένου να φορέσει την πράσινη φανέλα, κι ακολούθως έκανε την πρώτη του δημοσίευση ως παίκτης της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

" Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανυπομονώ να γίνω μέρος ενός ξεχωριστού πολιτισμού νίκης στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Το να μπορώ να έχω τελικά την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα, απ όπου κατάγεται η μητέρα μου, είναι κάτι το οποίο περίμενα σε όλη μου τη ζωή. Το μπάσκετ μού έδωσε αυτή τη δυνατότητα και δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι η γιαγιά και ο παππούς μου θα είναι περήφανοι, ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους", έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram, για να γίνει άμεσα αποδέκτης δεκάδων σχολίων από τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods.

Το πρώτο "πράσινο" μήνυμα του Όγκαστ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ