ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα βάλει μπροστά τις "μηχανές" του στις 20 Αυγούστου, όταν και θα αρχίσει η προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το... τζάμπολ της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την σεζόν 2018-19 θα γίνει στις 20 Αυγούστου και ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του θα "χτίσουν" την ομάδα τους στην Αθήνα, στο Πήλιο και στην Κύπρο.

Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για το ΟΑΚΑ, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα γίνει στην Πορταριά του Πηλίου. Επίσης, οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν πως θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της ΕΘΑ Εγκωμής στην Λευκωσία, στο οποίο το "παρών" θα δώσουν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Χίμκι και η ΑΕΚ, ενώ υπενθύμισαν και την διεξαγωγή του τουρνουά "Π. Γιαννακόπουλος". Όσον αφορά τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, αυτά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Στις 20 Αυγούστου ξεκινά η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-19). Η έναρξη θα δοθεί –ως συνήθως- στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» θα κάνουν προπονήσεις ως το τέλος του μήνα, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από εκεί και πέρα, θα δώσουν αρκετά «δυνατά» φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτά που θα γίνουν στο πλαίσιο των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν. Το πρώτο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 14 ως τις 16 Σεπτεμβρίου, με διοργανώτρια την ΕΘΑ Εγκώμης στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου πέραν του «τριφυλλιού» θα δώσουν το «παρών» η Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, η Χίμκι και η ΑΕΚ.

Το δεύτερο σπουδαίο διεθνές τουρνουά είναι αυτό που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, με τη συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ και της Χίμκι. Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ