ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι "φόρτωσε" κι άλλο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη Super League Σουρωτή "φόρτωσε" κι άλλο το πρόγραμμα της μπασκετικής ομάδας του "τριφυλλιού". Οι ειδικές συνθήκες και η συνύπαρξη της Stoiximan.gr Basket League με την EuroLeague την Τρίτη 13 Μαρτίου.

Βάσει όσων έχουμε... μάθει, οι αγώνες της Stoiximan.gr Basket League διεξάγονται από Σάββατο έως Δευτέρα (με εξαίρεση τις εμβόλιμες αγωνιστικές) και αυτή της EuroLeague την Πέμπτη και την Παρασκευή (με εξαίρεση τις "διπλές" αγωνιστικές).

Την ερχόμενη εβδομάδα όμως, οι αλλαγές λόγω ειδικών συνθηκών που έγιναν στο πρόγραμμα των δύο διοργανώσεων δημιουργούν διαφορετικά δεδομένα. Βλέπετε, την Τρίτη 13 Μαρτίου θα γίνουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με την Κύμη στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά κι αυτό της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague.

Η διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των "πρασίνων" έγινε επειδή δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία (!) για να γίνει το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Κι αυτό έχει εξήγηση: οι "πράσινοι" παίζουν με την Ουνικάχα Μάλαγα την Παρασκευή 16 Μαρτίου, αλλά και με τον Ερυθρό Αστέρα την Τρίτη 20 Μαρτίου για την EuroLeague. Επομένως η μοναδική μέρα που θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας είναι την Κυριακή 18 Μαρτίου. Την ίδια μέρα όμως, γίνεται στο ΟΑΚΑ (στο ποδοσφαιρικό γήπεδο) το ντέρμπι της Super League Σουρωτή ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ήτοι, είναι αδύνατο να επιτραπεί η ταυτόχρονη παρουσία φίλων των δύο ομάδων (για μπάσκετ οι μεν, για ποδόσφαιρο οι δε) στον ευρύτερο χώρο.

Από την άλλη, το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου επειδή το "Mediolanum Forum" θα είναι... κατειλημμένο από την Τετάρτη 14 Μαρτίου και για δύο εβδομάδες. Ο λόγος; Εκεί θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ (από 25 έως 28 Μαρτίου), με τις εργασίες να ξεκινούν λίγες μόλις ώρες αφότου οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο και της Ρεάλ Μαδρίτης πατήσουν το πόδι τους στο παρκέ.

Παρεμπιπτόντως, βάσει των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τέσσερις αγώνες σε διάστημα εννέα ημερών. Συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3), τον Πανιώνιο (11/3), την Κύμη (13/3) και την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης και της 19ης αγωνιστικής, όπως το ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ:

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Μαρτίου

Τρίκαλα BC Aries - Γυμναστικός Λάρισας (16:30)

Κολοσσός H Hotels - Λαύριο Megabolt (16:30)

Κόροιβος - ΑΕΚ (16:30)

Κύμη - Προμηθέας Πάτρας (18:30)

Κυριακή 11 Μαρτίου

Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος Βίκος Cola (17:00)

Άρης - ΠΑΟΚ (17:00)

Δευτέρα 12 Μαρτίου

Ρέθυμνο Cretan Kings - Ολυμπιακός (16:00)

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Τρίτη 13 Μαρτίου

Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη (18:00)

Σάββατο 17 Μαρτίου

Προμηθέας Πάτρας - Τρίκαλα BC Aries (16:30)

Γυμναστικός Λάρισας - Άρης (16:30)

Λαύριο Megabolt - Κόροιβος (16:30)

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings (18:30)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Πανιώνιος Βίκος Cola - ΑΕΚ (17:00)

Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels (17:00)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ