ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Περιστέρι κατέκτησε το 1ο τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον τελικό και κατέκτησε το 1ο τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Στο Περιστέρι κατέληξε το τρόπαιο του 1ου τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε με 74-52 του Παναθηναϊκού στον τελικό. Στον μικρο τελικό, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 68-22 της ΑΕΚ.

Με το συγκεκριμένο τουρνουά άνοιξε η... αυλαία της μεγάλης διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Μακαμπι, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι.

Μετά το τέλος των αγώνων φωτογραφήθηκαν όλα μαζί με τα μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Πλέον, ξεκίνησε για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Υπενθυμίζεται πως όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ