ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ΝΒΑ βάζει εμπόδια για Τζέιμς

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ΝΒΑ δεν φεύγει από το μυαλό του Μάικ Τζέιμς, κάτι που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κοιτάξει αλλού για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Ζήτησε διορία ο Κένι Γκάμπριελ, για να απαντήσει στην πρόταση του "τριφυλλιού".

Για δεύτερο σερί καλοκαίρι, ο Μάικ Τζέιμς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ έκανε πέρσι την πρώτη του απόπειρα για να υπογράψει σε κάποια ομάδα του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Παρότι είχε περίπου ένα μήνα προθεσμία -μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό- για να βρει συμβόλαιο, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού" και να κατακτήσει, εν τέλει, το νταμπλ. Οι "πράσινοι" θέλησαν λοιπόν να τον κρατήσουν κοντά τους, προσφέροντάς του νέα διετή συνεργασία, με καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτή που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο.

Όπως είχε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr όμως, το ΝΒΑ δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του 27χρονου πόιντ γκαρντ . Το κάθε άλλο. Βρίσκεται πλέον ακόμη πιο γερά σε αυτό, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την στάση που κράτησε στις συζητήσεις του εκπροσώπου του με τον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του ζήτησε ανάλογη προθεσμία με την περσινή για να εξαντλήσει εκ νέου τις πιθανότητες για να υπογράψει σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ, με το "τριφύλλι" να εξηγεί πως δεν υπάρχει φέτος αυτή η πολυτέλεια χρόνου. Κάτι που συνηγορεί στο γεγονός πως οι "πράσινοι" κοιτάζουν όλες τις περιπτώσεις διαθέσιμων παικτών για τη θέση "1", σύμφωνα με τις προτάσεις - εισηγήσεις του Τσάβι Πασκουάλ.

Σε ό,τι αφορά στον Κένι Γκάμπριελ, ο παίκτης έχει εδώ και μερικές ημέρες στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, πλην όμως κι αυτός ζήτησε μερικές ημέρες προθεσμία πριν απαντήσει, με σκοπό να "ζυγίσει" τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ. Όπως αναφέρεται, βρίσκεται εν αναμονή του Draft προκειμένου να διαφανεί (σε μεγαλύτερο βαθμό) αν θα ανοίξουν θέσεις για πάουερ φόργουορντ, σε ομάδες που τον έχουν stand by.

Η δική του περίπτωση βέβαια είναι πολύ πιο απλή σε σχέση με αυτή του Μάικ Τζέιμς. Για πολλούς λόγους...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ