ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ντόμινο του Βουγιούκα

Το ντόμινο του Βουγιούκα

Το όνομα του Ίαν Βουγιούκα είναι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος δουλεύει την περίπτωσή του προκειμένου να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Πως επηρεάζει τους υπόλοιπους ψηλούς του "τριφυλλιού".

Το όνομα του Ίαν Βουγιούκα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο των "πράσινων" και μάλιστα είχαν γίνει οι διερευνητικές επαφές με την πλευρά του διεθνή σέντερ που αγωνιζόταν πέρσι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Με τους "πράσινους" να κοιτούν Έλληνες παίκτες δεν μπορούσε να μην μπει στη λίστα του "τριφυλλιού", που ενδιαφέρθηκε άμεσα όπως έγραψε η εφημερίδα "Sportime". Άλλωστε, από χθες (30/6) ο διεθνής σέντερ δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα, η οποία δεν έκανε χρήση του όρου για +1 που προβλεπόταν στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι.
Κάπως έτσι, ο δρόμος της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό έχει ανοίξει για τα καλά και είναι πιθανό να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες, ωστόσο εφόσον προχωρήσει θα υπάρξουν εξελίξεις με τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται δηλαδή για συγκοινωνούντα δοχεία.

Μετά την απόκτηση του Ζακ Όγκαστ, οι "πράσινοι" έχουν δύο σέντερ στο ρόστερ τους, αφού σε αυτό υπάρχει κι ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του πολύ υψηλή πρόταση από την Κίνα.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σενάριο που μπορεί να φέρει τον άλλοτε "πράσινο" πίσω στο ΟΑΚΑ, αφού εκκρεμούν επίσης οι περιπτώσεις των Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον. Ο πρώτος βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του "τριφυλλιού" για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο δεύτερος περιμένει από τις ομάδες του ΝΒΑ να μετουσιώσουν σε επίσημη πρόταση το φιλολογικό ενδιαφέρον που είχαν δείξει για εκείνον τους τελευταίους μήνες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, προκειμένου ν’ αποκτηθεί ο Ίαν Βουγιούκας μοιάζει δεδομένο πως θα υπάρξει αποχώρηση από το "πράσινο" ρόστερ καθώς μόνο έτσι θα μπορεί να χωρέσει ακόμη ένας σέντερ. Για την ώρα όλα είναι ανοικτά, με τον πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν να είναι στην αναμονή και τις εξελίξεις να αναμένονται για την ερχόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ