ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "ναι μεν, αλλά..." του Τσάβι Πασκουάλ για τον Ντίνο Μήτογλου

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με το Λαύριο και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει τόσο τη δουλειά του, όσο και το μέλλον του στην ομάδα.

Στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της Basket League, απέναντι στο Λαύριο , ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Σε 20 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 15 πόντους με 6/8 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και έδωσε μία ασίστ για να συγκεντρώσει 22 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και να πάρει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τον νεαρό ψηλό στον οποίο έχει δώσει τον ρόλο του starter ακόμη και στα παιχνίδια της EuroLeague, λέγοντας πως: " Πέρυσι δούλεψε πολύ κι αυτός κι εμείς για να προχωρήσει. Τα έκανε όλα τέλεια για να προετοιμαστεί για τη φετινή σεζόν, μας βοηθάει κάθε μέρα και περισσότερο γιατί είναι ένας παίκτης που εξελίσσεται. Σίγουρα στη διάρκεια της χρονιάς θα δυσκολευτεί, αλλά με τη νοοτροπία που έχει, θα δούμε ποιο θα είναι το ταβάνι του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ