ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μυθικό ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς με την Πρόκομ

Το μυθικό ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς με την Πρόκομ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) στον "τελικό" πρόκρισης που δίνει με φόντο την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague. Πριν εφτά χρόνια, σε αγώνα με άλλη πολωνική ομάδα, την Πρόκομ, είχαμε το ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θυμηθείτε το (VIDEO).

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει απόψε τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) για να ξεμπερδεύει με τα της πρόκρισης στο Top 16 και να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία για να παίξει τα ρέστα του για την τρίτη θέση του γ' ομίλου, απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Η ομάδα του Σάσο Φιλιπόφσκι έρχεται στην Αθήνα για την έκπληξη, με στόχο να βάλει σε δύσκολη θέση το "τριφύλλι" και να έχει ακόμη περισσότερες ελπίδες για να "κλέψει" την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο, από βαθμολογικής άποψης, οπότε άπαντες θα βρίσκονται στο... κόκκινο.

Για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά, σε αντίστοιχη κατάσταση βρέθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο προ εφταετίας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ, για την τότε τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague. Βαθμολογικό άγχος δεν υπήρχε, αλλά οι "πράσινοι" δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Επικράτησαν μεν (75-53), αλλά ποιος είδε τον "Ζοτς" και δεν τον φοβήθηκε. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του "τριφυλλιού" ξέσπασε κατά των παικτών του για την αδιαφορία και την έλλειψη συγκέντρωσης, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της θητείας του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ