ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μοναδικό άγχος του Λεκαβίτσιους το καλοκαίρι ήταν ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως μέχρι να οριστικοποιηθεί αυτή είχε άγχος. Μετά όλα ήταν εύκολα.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα φορέσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που οι "πράσινοι" δεν έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να "βγουν" από τη διετή συμφωνία που υπεγράφη πέρσι το καλοκαίρι. Έως ότου όμως οριστικοποιηθεί η παραμονή του στο ΟΑΚΑ, ο 24χρονος γκαρντ είχε αρκετό άγχος, όπως δήλωσε ο ίδιος .

Κατά την παρουσία του στη Λιθουανία, για την προετοιμασία της "λιέτουβα" εν όψει των αγώνων με Κροατία (14/9) και Ολλανδία (17/9), ο πλεϊμέικερ του "τριφυλλιού" παραδέχθηκε πως " μου είπαν πει ότι κατά 99% θα έμενα στην ομάδα. Περίμενα όμως για αυτή τη μέρα. Είχα άγχος, αλλά προσπαθούσα να μένω ήρεμος από την στιγμή που είχα αυτή την ενημέρωση", για να συνεχίσει εξηγώντας πως " ο προπονητής (Τσάβι Πασκουάλ) μού είχε υποσχεθεί ότι θα μείνω, οπότε έκανα προσπάθεια να μην γεμίζω το μυαλό μου με διάφορα".

Για το ίδιο θέμα είχε ξαναμιλήσει, νωρίς στη διάρκεια του καλοκαιριού , τότε που βρισκόταν εν αναμονή της απόφασης του Παναθηναϊκού. Όλα κύλησαν ομαλά, κι ο παίκτης επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν του στους "πράσινους", ως το alter ego του Νικ Καλάθη στο "1".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ