Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Κάλεσμα στους φιλάθλους της να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε λοιπόν να ρίξει τους τόνους λίγες ώρες πριν από τον καθοριστικό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6, 21:00), ο οποίος ίσως να βγάλει πρωταθλητή, ίσως όμως να στείλει και τη σειρά στον πέμπτο αγώνα.

Η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό τελικό, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καλεί τους φιλάθλους της να αποδείξουν για ακόμα μια φορά το ήθος και την αγάπη τους για την ομάδα, επιδεικνύοντας ευπρεπή συμπεριφορά –και- στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6, 21.00).

Σε αντίθεση με όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίχως ακρότητες και θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες προκλήσεις και με μοναδικό «όπλο» τη φωνή του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24