ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάλεσμα στους φιλάθλους της να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε λοιπόν να ρίξει τους τόνους λίγες ώρες πριν από τον καθοριστικό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6, 21:00), ο οποίος ίσως να βγάλει πρωταθλητή, ίσως όμως να στείλει και τη σειρά στον πέμπτο αγώνα.

Η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στον αποψινό τελικό, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καλεί τους φιλάθλους της να αποδείξουν για ακόμα μια φορά το ήθος και την αγάπη τους για την ομάδα, επιδεικνύοντας ευπρεπή συμπεριφορά –και- στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6, 21.00).

Σε αντίθεση με όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίχως ακρότητες και θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες προκλήσεις και με μοναδικό «όπλο» τη φωνή του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ