ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Το κινητό είναι μόνο η αρχή για τον Διαμαντίδη"

"Το κινητό είναι μόνο η αρχή για τον Διαμαντίδη"

Ο διευθυντής του PaoShop, Αριστείδης Χριστόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη (AUDIO).

Για το κινητό τηλέφωνο "Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition": "Τα PaoShop και η Microsoft έχουν την χαρά να παρουσιάσουν το κινητό τηλέφωνο Δημήτρης Διαμαντίδης, "Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition". Θα βγει μόνο σε 300 κομμάτια. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου θα έχει την υπογραφή και για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα υπάρχει application Διαμαντίδης!

Oι οπαδοί του θα μπορούν να δουν το βιογραφικό του, να δουν βίντεο για να μάθουν τον Διαμαντίδη. Ο τυχερός που θα κερδίσει το κινητό από την εκπομπή σας, θα ενημερωθεί από εμάς για να παραλάβει το κινητό από τα χέρια του αρχηγού. Η θήκη είναι σαν να έχεις κομμάτι παρκέ. Από μόνο του το κουτί είναι συλλεκτικό. Αυτές οι ενέργειες είναι πρωτοποριακές, όπως το XBox και σιγά-σιγά ο κόσμος πρέπει να τα αγκαλιάσει. Ευχαριστούμε και την Microsoft για την προσφορά της".

Για την τιμή και την ζήτηση που έχει: "Την τιμή θα την δουν στο PaoShop. Είναι μόνο 300 κομμάτια για να είναι συλλεκτικά. Δεν υπάρχει στην αγορά το κινητό. Είναι ολοκαίνουργιο. Τριακόσια κομμάτια και όσοι προλάβουν γιατί γίνεται ψιλοχαμός".

Για το να θα συνεχίσουν οι εκπλήξεις για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Θα περιμένετε αρκετά πράγματα. Η αρχή είναι το τηλέφωνο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν έχει μόνο παναθηναϊκούς φίλους και θα δουν κι άλλα πράγματα στην διάρκεια των επόμενων μηνών."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ