ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το καλύτερο φάουλ του Παππά

Το καλύτερο φάουλ του Παππά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε δίχως προβλήματα από την έδρα της Δόξας Λευκάδας, με τον Νίκο Παππά να κερδίζει τα εύσημα. Ο λόγος; Έκανε ένα φάουλ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το απόγευμα του Παναθηναϊκού Superfoods στην έδρα της Δόξας Λευκάδας ήταν κάτι παραπάνω από ξεκούραστο. Οι "πράσινοι" έκαναν το καθήκον τους, για να φύγουν νικητές από το νησί του Ιονίου με το +27 (73-46) με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας να καταδεικνύει την... ευκολία της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

Σε ένα παιχνίδι λοιπόν, όπου όλα είχαν κριθεί από νωρίς και δεν προέκυψε κάτι παραπάνω ως ουσιαστικό για τη μετέπειτα πορεία του Παναθηναϊκού εντός κι εκτός συνόρων, ο Νίκος Παππάς έβαλε την... υπογραφή του, πολύ απλά γιατί έκανε φάουλ. Όχι, δεν υπονοούμε κάτι για την αμυντική συμπεριφορά του 26χρονου γκαρντ, αλλά μιλάμε ευθέως για την κίνηση που έκανε να στείλει στις βολές τον Θανάση Ιωακειμίδη με 1'18'' για το τέλος. Σκοπίμως, ο παίκτης του "τριφυλλιού" πήγε πάνω του για να του δώσει τη δυνατότητα να σκοράρει, με όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο ΔΑΚ Λευκάδας να τον χειροκροτεί.

Ποιος ο λόγος να γίνεται αναφορά; Πρόκειται για τον βενιαμίν των νεοφώτιστων, ένα παιδί που γεννήθηκε στις 19.12.1999, κοινώς δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη. Ο πιτσιρικάς της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου πήγε το πρωί σχολείο, ακολούθως αγωνίστηκε για λίγο κόντρα στο "τριφύλλι" και πρόλαβε να πετύχει τον πρώτο του πόντο στο παιχνίδι, έχοντας 1/2 βολές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ