ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης παίζει τώρα και μπιτς βόλεϊ!

Ο Διαμαντίδης παίζει τώρα και μπιτς βόλεϊ!

Από τα αμέτρητα τρίποντα, ασίστ και τίτλους με την πορτοκαλί μπάλα, στην άμμο, στα καρφιά, στο μπλοκ και στις άμυνες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγάπησε το μπιτς βόλεϊ και πλέον ξεδιπλώνει το ταλέντο του εβδομαδιαία. Δείτε τον εν δράσει (VIDEO).

Πέρα από το μποξ , ο Δημήτρης Διαμαντίδης ασχολείται επίσης με το μπιτς βόλεϊ στον ελεύθερο χρόνο του. Κάθε εβδομάδα περνάει αρκετές ώρες στο "Beach Box" που βρίσκεται στο Μαρούσι παίζοντας παρέα με φίλους, μεταξύ των οποίων κι ο Στέφανος Κοτσόλης. Οι δυο τους αποτελούν μερικούς μόνο από τους αθλητές που βρίσκονται εκεί κάθε εβδομάδα, προσφέροντας ουκ ολίγες θεαματικές φάσεις.

" Είναι ένα άθλημα που μου αρέσει, να παίζω με τους φίλους μου. Περνά όμορφα εδώ. Μου άρεσε από τότε που το δοκίμασα πρώτη φορά, περνάω καλά. Είναι πολλά πράγματα δύσκολα, γιατί τα παιδιά που παίζω είναι γνώστες του αθλήματος. Προσπαθώ να χαίρομαι το παιχνίδι και να περνάω καλά. Δεν είμαι καλός στο μπλοκ, δεν ξέρω το παιχνίδι καλά πως είναι. Το μόνο που κάνω είναι να περνάω καλά", δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΟΠΕ, για προσθέσει μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Στέφανο Κοτσόλη, που ήταν αντίπαλός του: " Ο Στέφανος είναι καλός, προπονημένος, είναι πολύ καλός. Θα προσπαθήσω να τον νικήσω".

Ο Διαμαντίδης παίζει τώρα και μπιτς βόλεϊ!

επειδή δεν ξέρω πως είναι το μπιτς βόλεϊ, δεν έχω σαφή άποψη σχετικά με τις δυσκολίες που. Δεν χρειάζεται να τα ξέρω βέβαια, αφού το κάνω για να περνάω καλά. Ερασιτεχνικά το κάνω. Ο καθένας έχει τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του. Εμένα μου αρέσει αυτό. Θα προέτρεπα κάποιον να το δοκιμάσει", για να καταλήξει: " Η αλήθεια είναι ότι το να βγάλω μια δύσκολη άμυνα τώρα, στην κατάσταση που είμαι, είναι πιο δύσκολο".

Δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ