ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 10% του Instagram αγόρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δικό του έκανε το 10% του Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην επιχειρηματική κίνηση του αιώνα. Διαβάστε τους συμπαίκτες και τις λεπτομέρειες του mega-deal που αλλάζει τις ισορροπίες.

Τελικά το Athens Alive είναι η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά στη συνεργασία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με οικονομικούς κολοσσούς του εξωτερικού.

Όπως είναι γνωστό, συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου στην κίνηση που θέλει να μεταμορφώσει το ΟΑΚΑ και να σώσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι οι ξένες εταιρίες Redstone, Bluerock και AECOM.

Σύμφωνα λοιπόν με το πάντα έγκυρο οικονομικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Blooper News, το κονσόρτιουμ ένωσε τις δυνάμεις του για να πετύχει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Την αγορά του 10% του Instagram, του Νο1 αναπτυσσόμενου social medium αυτήν την στιγμή στον κόσμο.

Οι πληροφορίες του Blooper News αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το πρότζεκτ του Athens Alive, οι εκπρόσωποι των ξένων εταιριών διαπίστωσαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι μόνο ένας επιχειρηματίας με όραμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο κορυφαίος Instagrammer της Ελλάδας.

Παράλληλα λοιπόν με τις συζητήσεις για το Athens Alive, δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο η κουβέντα για το Instagram και τη δυναμική του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στις πολύωρες συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό όλοι σταματούσαν για να ασχοληθούν με το επόμενο insta story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι ξένοι κολοσσοί των κατασκευών και των επενδύσεων κατάλαβαν γρήγορα πως στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρήκαν αυτόν που θα τους βάλει δυνατά και στον κόσμο του internet και των social media.

Οι δύο πλευρές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν το απίστευτο: να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση του 10% του Instagram. Λεπτομέρειες για το κόστος της εξαγοράς του ποσοστού δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά φτάνει να αναλογιστεί κανείς το εξής: η αξία του Instagram αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Blooper News.

Με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται στις επόμενες μέρες, το deal αποδεικνύει την τεράστια δυναμική της ένωσης του Γιαννακόπουλου με ξένες εταιρίες και δείχνει πως το κονσόρτιουμ δεν θέλει να μείνει μόνο στο πρότζεκτ του Athens Alive.

Κακόβουλες φήμες που προφανώς θέλουν να συκοφαντήσουν αυτήν την κολοσσιαία οικονομική συμφωνία λένε πως οι επίσημοι λογαριασμοί της EuroLeague και του Μπερτομέου θα γίνουν suspend τη Μεγάλη Παρασκευή, μαζί με το τέλος της κανονικής περιόδου.

Καλό μήνα σε όλους!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ