ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τίτλοι τέλους για Χαραλαμπόπουλο στον Παναθηναϊκό

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Λίαν συντόμως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα πάψει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον Ιούλιο του 2012, βλέποντας στο πρόσωπό του 15χρονου, τότε, φόργουορντ, έναν μελλοντικό σταρ. Το project, πάντως, δεν ευδοκίμησε ποτέ. Έπειτα από μία εξαετία ο Παναθηναϊκός και ο Χαραλαμπόπουλος αποφάσισαν να λύσουν οριστικά τη συνεργασία τους.

Σε αυτά τα έξι χρόνια που μεσολάβησαν μετά τη μεταγραφή του από το Αιγάλεω, ο Χαραλαμπόπουλος δεν βρήκε ποτέ τις ευκαιρίες που θα προσδοκούσε στο "τριφύλλι". Κι ας υπέγραψε τον Ιούλιο του 2016 οκταετή επέκταση συμβολαίου, που τον "έδενε" στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2024...

Την προηγούμενη χρονιά οι "πράσινοι" τον έστειλαν δανεικό στον ΠΑΟΚ (όπου είχε 6,4, πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 20,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα) και αυτό το καλοκαίρι έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στη σχέση των δύο πλευρών. Απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης και λογικά μετά το ραντεβού που θα γίνει το μεσημερι, θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ