ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ

Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ

Διαβάστε τι υποστήριξε ο Γιώργος Συρίγος στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" σχετικά με τον Παναθηναϊκό και την υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μία φημολογία από την Ισπανία που ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Τζόι Ντόρσεϊ, με τα δεδομένα ωστόσο να δείχνουν εξ αρχής δύσκολα , με τον Παναθηναϊκό να διαψεύδει το ενδιαφέρον . Ο Γιώργος Συρίγος ωστόσο φρόντισε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Ντόρσεϊ δεν έχει αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να φύγει από την Βαρκελώνη. Στην κυριολεξία! Ο λόγος είναι ότι από την στιγμή που έχει κερδίσει την δικαστική "μάχη" με την Μπαρτσελόνα, με το δικαστήριο να του επιδικάζει ένα τεράστιο ποσό , ο Ντόρσεϊ είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Ισπανία και - το κυριότερο - να μην υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα. Σε περίπτωση που συμφωνήσει με άλλη ομάδα, τότε θα χάσει μέρος ή και όλη την αποζημίωση που υποχρεούται να του καταβάλει η Μπαρτσελόνα, με το συγκεκριμένο ποσό να ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ.

Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, ο Ντόρσεϊ θα είχε κάνει ήδη το ταξίδι για την Ελλάδα. Για να φύγει όμως τώρα ο Αμερικανός από την Βαρκελώνη, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει κατά πολυ την προσφορά του, κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει άμεσα. Κοινώς, μέχρι να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ντόρσεϊ και του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είναι "υποχρεωμένος" να παραμείνει στην Βαρκελώνη.

Όπως δηλαδή και ο Ταϊρις Ράις, ο οποίος βρίσκεται σε μία παρόμοια κατάσταση, αφού δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει από την χώρα μέχρι να λυθεί το θέμα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ