ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Κυριακή στην Ελλάδα οι Λάνγκφορντ και Λάσμε

Την Κυριακή στην Ελλάδα οι Λάνγκφορντ και Λάσμε

O Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του και οι Κιθ Λάνγκφορντ, Στεφάν Λάσμε και ΝτεΣον Τόμας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να έρθουν στην Ελλάδα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 έχει αρχίσει και ο Κιθ Λάγκφορντ, ο Στεφάν Λάσμε και ο ΝτεΣον Τόμας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Οι Κιθ Λάγκφορντ και Στεφάν Λάσμε την Κυριακή (19/8) θα έρθουν στην χώρα μας, ενώ μία μέρα (20/8) μετά είναι προγραμματισμένη η άφιξη του ΝτεΣόν Τόμας.

Το πρώτο "πράσινο" ραντεβού των πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (20/8) και στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι παίκτες των "πρασίνων" την Δευτέρα (20/8) και την Τρίτη (21/8) χωρισμένοι σε γκρουπ θα υποβληθούν στις καθιερωμένες εξετάσεις και σε εργομετρικά τεστ, ενώ οι προπονήσεις τους στο ΟΑΚΑ θα συνεχιστούν ως το τέλος του μήνα, όταν και θα αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ