ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θλάση στην γάμπα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στο ΟΑΚΑ ο Τζέιμς

Θλάση στην γάμπα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στο ΟΑΚΑ ο Τζέιμς
EUROKINISSI

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Χίμκι στις 23 Φεβρουαρίου. Στο ΟΑΚΑ πήγε ο Τζέιμς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε άτυχος. Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέστη θλάση στην γάμπα και τέθηκε εκτός για τον αυριανό (14/2) αγώνα με τον ΓΣΛ. Πλέον το θέμα είναι αν θα προλάβει ο Αντετοκούνμπο να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με την Χίμκι στην Ρωσία στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο MVP του ελληνικού All Star Game θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την ρωσική ομάδα. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα εντελώς τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Στο μεταξύ υπήρχε και ένα ευχάριστο νέο για τους "πράσινους". Ο Μάικ Τζέιμς πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ανυπόμονος να (επαν)ενταχθεί στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα την Πέμπτη (15/2).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ