ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Γκιστ

Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Γκιστ
INTIME SPORTS

Το δεύτερο δείγμα του Τζέιμς Γκιστ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος βγήκε -ξανά- θετικό. Κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα χάσει (τουλάχιστον) το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μιας και βγήκε θετικό και το δεύτερο δείγμα που είχε δώσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης , όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Άμεσα κλήθηκε σε απολογία, ενώ κινδυνεύει με μίνιμουμ εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα, αφού είναι υπότροπος . Ο νομικός εκπρόσωπος του "τριφυλλιού", Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε στην πορεία της υπόθεσης πως ο Τζέιμς Γκιστ " ουδέποτε έκανε χρήση ουσιών ". Πλέον αυτό που μένει να μάθουμε είναι η τιμωρία του, που ενδεχομένως (αν αποδειχθεί πολύμηνη) να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει, οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του, όσον αφορά το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Μάρκους Χάισλιπ να είναι αυτός που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ