ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Φριντέτ ο Παναθηναϊκός

Θέλει τον Φριντέτ ο Παναθηναϊκός
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Τζίμερ Φριντέτ προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να έχουν κάνει ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Αμερικανό γκαρντ.

Με την υπόθεση του Γιάνις Στρέλνιεκς να έχει "παγώσει", ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά για γκαρντ με καλό περιφερειακό σουτ και το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Τζίμερ Φριντέτ (30, 1μ88).

Ο Αμερικανός γκαρντ προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες και εξετάζεται σοβαρά. Μάλιστα, έγινε ήδη μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του άλλοτε ΝΒΑερ.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αφού ο Φριντέτ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Κίνα και τους Σανγκάη Σταρκς με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, ωστόσο οι "πράσινοι" δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν την υπόθεση, προκειμένου να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον 30χρονο γκαρντ και να τον τοποθετήσουν στο πλευρό των Ταϊρίς Ράις και Νικ Καλάθη.

Ο Φριντέτ την σεζόν 2018/19 είχε 36.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο με 42.2% στα τρίποντα σε 40 λεπτά συμμετοχής στο κινεζικό πρωτάθλημα, ενώ έκλεισε την σεζόν με την φανέλα των Σανς στο ΝΒΑ, έχοντας 3.7 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής (6 αγώνες).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φριντέτ είχε ενταχθεί αρχικά στο ρόστερ των Γουόριορς για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, ωστόσο αποχώρησε έπειτα από δύο αγώνες υπό τον φόβο ενός τραυματισμού, αφού είχε στο μυαλό του να αγωνιστεί εκτός ΗΠΑ και την σεζόν 2019/20.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ