ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλει να εκμεταλλευθεί την κρίση στον Παναθηναϊκό η Μπαρτσελόνα"

"Θέλει να εκμεταλλευθεί την κρίση στον Παναθηναϊκό η Μπαρτσελόνα"

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό "τρέχουν" και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη σύμφωνα με την Mundo Deportivo να "τσιμπήσει" ακόμη και άμεσα τον Κρις Σίνγκλετον!

Την ώρα που η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, ο Κρις Σίνγκλετον έχει ήδη πατήσει ελληνικό έδαφος καθώς ταξίδεψε μόνος του και πριν απ' όλους στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Πασκουάλ λέγεται πως έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρει η επόμενη μέρα στις τάξεις της ομάδας.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" και η Μπαρτσελόνα τις παρακολουθεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον. Ενδιαφερόταν ούτως ή άλλως για τον εξαιρετικό Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ, όμως ο Ignacio Huguet θεωρεί πως μπορεί να τον αποκτήσει ακόμη και άμεσα σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σίνγκλετον αγωνίστηκε πέρυσι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, του ανθρώπου που τον έπεισε να έρθει στην Ευρώπη και προπονεί φέτος τη Μπαρτσελόνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ