ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού"

Δείτε το VIDEO με την απίστευτη ατάκα που είχε ξεστομίσει πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην γιορτή της ΚΑΕ "Honouring Our Legacy", όταν είχε ζητήσει να τον θάψουν με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε σε ηλικία 88 ετών , βυθίζοντας στο πένθος την Παναθηναϊκή οικογένεια και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός παράγοντας. Ήταν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, έχοντας προσφέρει την ζωή του για την ομάδα. Το μόνο που ζήτησε ποτέ ήταν το εξής: Όταν φύγει από την ζωή, να τον θάψουν με την σημαία του Παναθηναϊκού.

Την συγκλονιστική αυτή ατάκα την είχε ξεστομίσει τον Σεπτέμβριο του 2015, στην γιορτή "Honouring Our Legacy" του Παναθηναϊκού, ανατριχιάζοντας τους πάντες, σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος παράγοντας πήρε κάποια στιγμή το μικρόφωνο και είπε με τρεμάμενη φωνή: "Θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Θέλω να κάνω μία παραίνεση και μία παράκληση: Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού"

Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ