ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Μητρόπολη για την κηδεία

ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο. (VIDEO)

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στη Μητρόπολη για ν' απευθύνει το "ύστατο χαίρε" στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ανάμεσά τους κι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέστη στην κηδεία του εμβληματικού πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε στείλει από το πρωί στεφάνι στη Μητρόπολη, στη μνήμη του εκλιπόντος. Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης και η οικογένειά του, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Πέτρος Κόκκαλης κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώτος μάλιστα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο κατά την είσοδό του στον ναό, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα". Δείτε video από την άφιξη του Έλληνα Πρωθυπουργού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Στεφάνια από Αγγελόπουλους, Σπανούλη και ΚΑΕ Ολυμπιακός
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σκεπασμένη με τη σημαία του Παναθηναϊκού η σορός του

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ