ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Ευπρόσδεκτος στον Παναθηναϊκό ο ΜακΦάντεν"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Ευπρόσδεκτος στον Παναθηναϊκό ο ΜακΦάντεν"

Ενθουσιασμένος με τον Θαντ ΜακΦάντεν της Κύμης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ είναι ευπρόσδεκτος στον Παναθηναϊκό αν η ομάδα της Εύβοιας δεν μπορεί να τον κρατήσει (VIDEO).

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κύμη για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League προσέλκυσε λίγο κόσμο στο ΟΑΚΑ, ξεκίνησε με timeout του Γιάννη Καστρίτη στα 50 δευτερόλεπτα και συνεχίστηκε με φοβερές ατάκες του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον αρχισκόρερ της ομάδας της Εύβοιας, τον Θαντ ΜακΦάντεν.

" Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια Θεοδώρου που έχει φτιάξει αυτή την ομάδα. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι έχω γίνει κι εγώ φαν δικός σας. Έχετε έναν πάρα πολύ μεγάλο παίκτη, τον ΜακΦάντεν, να τον κρατήσετε κοντά σας. Διαφορετικά, αν θέλετε, στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ευπρόσδεκτος και εύχομαι κάποτε να φορέσει και την πράσινη φανέλα" είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την ιστορία, ο ΜακΦάντεν έχει φέτος (πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό) 20.1 πόντους με 40/80 δίποντα (50%), 40/88 τρίποντα (45.5%) και 41/50 βολές (82%), ενώ παίρνει 1.3 ριμπάουντ, μοιράζει 3 ασίστ, κλέβει 1.4 μπάλες και συγκεντρώνει 19.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά αγώνα.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ