ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε επικράτησε με μεγαλύτερη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού , έκανε το 2/2 στα ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του .

"Είναι πoλύ μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού το ότι νίκησε δύο συνεχόμενες φορές τον Ολυμπιακό. Θέλω να πω πως αυτές οι δύο ομάδες είναι πολύ αξιόλογες και ελπίζω πως θα πάνε καλύτερα στην Ευρώπη", είπε στην Cosmοte TV ο ιστορικός παράγοντας του "τριφυλλιού", ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πού κρίθηκε ο αγώνας:

"Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η παρουσία του Ολυμπιακού δεν ήταν η αναμενόμενη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ άνετα και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά".

Τέλος, του ζητήθηκε να συγκρίνει το ντέρμπι της Basket League με εκείνο της EuroLeague : "Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Η νίκη μετράει. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ