ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ-α-τετ στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Μπαλτάκο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολιγόλεπτη συνομιλία στα επίσημα του "Απόστολου Νικολαΐδης" είχαν πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Μπαλτάκος.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Θανάση Γιαννακόπουλο σε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Μπαλτάκο, από την ημέρα που εξέδωσε -μαζί με τον αδερφό του, Παύλο- την ανακοίνωση με εκείνον αποδέκτη, κάνοντας λόγο για τέλος ανοχής .

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης" για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, για τα playoffs της Super League, έχοντας ολιγόλεπτη συνομιλία. Για την ακρίβεια, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μίλησε περισσότερο, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να τον ακούει για μερικά λεπτά. Ακολούθως, κάθισαν στις θέσεις τους, παρακολουθώντας την αναμέτρηση με την Ένωση.

24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/05/2017 Panathinaikos Vs AEK for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 24/05/2017 PANATHINAIKOS VS AEK FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Photo Credits: Eurokinissi & Tourette Photography

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ