ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε λέει "αντίο" στον Παναθηναϊκό πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο "τριφύλλι". Οριστική η απόφαση των "πρασίνων", με τον παίκτη να επιστρέφει στο Μιλάνο.

Έφτασε στον Παναθηναϊκό Superfoods με σκοπό να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για πρόκριση στο Final Four, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αποτελεί παρελθόν για το "τριφύλλι", το οποίο ενίσχυσε για δύο μόλις μήνες, έως ότου παρθεί η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο 25χρονος φόργουορντ είχε κακή παρουσία σε αυτό το διάστημα στο ΟΑΚΑ, αδυνατώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε σημαντικά, ειδικά στα παιχνίδια της EuroLeague, με τον μηδενικό χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι της Κυριακής (5/3) με τον Άρη να είναι ο προάγγελος του "διαζυγίου". Ο πρώην πλέον "πράσινος" είχε 3.2 πόντους με 36.4% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα και 22.2% στις βολές στην EuroLeague, ενώ στη Stoiximan.gr Basket League μέτρησε 5.7 πόντους ανά αγώνα, αδυνατώντας όμως να κάνει τη διαφορά.

Πλέον θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ιταλία (σ.σ.: πετάει την Τρίτη) και θα συζητήσει με την Αρμάνι Μιλάνο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Στην ιταλική ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να καλούνται πλέον να δουν πως θα κινηθούν. Δεδομένου όμως ότι ο Γιασμίν Ρέπεσα τον "έκοψε" από το ρόστερ, μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα ξαναφορέσει -φέτος τουλάχιστον- τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην τον ξαναδούμε να αγωνίζεται φέτος.

Η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι κοινή απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της πλευράς του παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ