ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Λάσμε από τον Παναθηναϊκό!

EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Στεφάν Λάσμε έπειτα από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Την ανακοίνωση ενός προδιαγεγραμμένου διαζυγίου έκανε σήμερα (28/1) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός . Οι "πράσινοι" έλυσαν το συμβόλαιο με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος βρισκόταν στο περιθώριο τις τελευταίες ημέρες, μετά και την απόκτηση του Έιντριαν Πέιν, ο οποίος ενδέχεται να παίξει και στον σημερινό αγώνα με τον Άρη (28/1, 19:00).

Το δεύτερο πέρασμα του Λάσμε από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ανάλογο με το πρώτο. Ο 36χρονος σέντερ από την Γκαμπόν είχε 6,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,6 κοψίματα σε 15,9 λεπτά κατά μέσο όρο σε 11 αγώνες στην Basket League. Ακόμα χαμηλότερα ήταν τα νούμερα του στην EuroLeague, όπου είχε 5,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ σε 16,2 λεπτά ανά αγώνα.

Μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο ο χρόνος συμμετοχής του Λάσμε συρρικνωνόταν συνεχώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι των "πράσινων" στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι.

Η λιτή ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τονΣτεφάν Λάσμε.Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ