ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Γκάμπριελ από τον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε τον Κένι Γκάμπριελ ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Συνεχίζει ο Μάρκους Ντένμον, ακολουθεί ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Χωρίς τον Κένι Γκάμπριελ θα πορευτεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν την πλευρά του 29χρονου παίκτη πως δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε υπογραφεί τριετής συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το "τριφύλλι" όμως να έχει τη δυνατότητα να "βγει" από αυτή κάθε καλοκαίρι, μέχρι τις 30 Ιουνίου -με αντίτιμο ένα χαμηλό μπάι άουτ, της τάξεως των 50.000 δολαρίων. Αυτόν τον όρο χρησιμοποίησαν στο "τριφύλλι" για να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον παίκτη, ο οποίος έφτασε στο ΟΑΚΑ τον χειμώνα του 2016 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Τότε, είχε αποκτηθεί ως έξτρα λύση για τη front line μετά από τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ. Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods για ενάμιση χρόνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση τριών τίτλων εντός των συνόρων -τον... τελευταίο δεν τον έζησε από κοντά βέβαια, αφού είχε "κοπεί" από το ρόστερ των τελικών.

Έτσι, ο Κένι Γκάμπριελ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Τουρκία, απ όπου έχει ήδη προκύψει ενδιαφέρον.

Από τη Δευτέρα (25/6) θα τεθούν επί τάπητος και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, με πρώτο και κυριότερο αυτό του Νικ Καλάθη. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν τρεις ακόμη παίκτες για τους οποίους υπάρχει +1 στο συμβόλαιό τους, ο λόγος για τους Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάρκους Ντένμον και Ίαν Βουγιούκα. Όλοι τους αναμένεται να συνεχίσουν στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ