ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά, καθώς υπεγράφη η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από έξι χρόνια (εκ των οποίων ο ένας τον βρήκε ως δανεικό στον ΠΑΟΚ), ο Παναθηναϊκός και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/8) ο 21χρονος φόργουορντ πέρασε από τα γραφεία του "τριφυλλιού" και υπέγραψε το κοινή συναινέσει "διαζύγιο".

Παρά το γεγονός πως δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 έναντι περίπου 300.000€ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τόσο ο παίκτης όσο κι ο σύλλογος αποφάσισαν να βάλουν πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους. Από την πλευρά του, ο διεθνής φόργουορντ προτίμησε να αφήσει στην άκρη το μεγάλο συμβόλαιο και να επιδιώξει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, δίχως μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Με δεδομένο πως όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο παίκτης προσδοκά στην εύρεση της νέας του στέγης άμεσα -ει δυνατόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτή την στιγμή, το Λαύριο Megabolt είναι η ομάδα που εντός των συνόρων έχει δείξει το μεγαλύτερο και πιο έντονο ενδιαφέρον, προσφέροντάς του παράλληλα χώρο και χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ