ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα σενάρια και η ουσία για Ρόμπερτς

Τα σενάρια και η ουσία για Ρόμπερτς

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ έχει "φουντώσει" τη συζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό, με το όνομα του Ρόναλντ Ρόμπερτς να βγαίνει στην επιφάνεια. Το Sport24.gr αναλύει πως έχουν τα δεδομένα για τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ του έλειπε . Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ "λαβώθηκε" στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, επιτείνοντας τα προβλήματα στην ήδη λειψή φροντ λάιν του "τριφυλλιού", εν όψει των παιχνιδιών με Κολοσσό και Ζιελόνα Γκόρα.

Μ' αυτά και μ' αυτά οι "πράσινοι" μετρούν ήδη μια πεντάδα... απόντων πριν κλείσει ο πρώτος μήνας των επίσημων υποχρεώσεών τους, αφού στα "πιτς" παραμένουν επίσης οι Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Η νέα απώλεια πάντως "φούντωσε" τα μεταγραφικά σενάρια, με το "τιτίβισμα" του Τζόρτζε Μάτιτς να βάζει στο κάδρο τον Ρόναλντ Ρόμπερτς.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ παραμένει ελεύθερος στην αγορά (μετά το σύντομο πέρασμά του από τους Τορόντο Ράπτορς), έχοντας προταθεί -ξανά- στον Παναθηναϊκό. Λέμε "ξανά" γιατί το όνομά του είχε βρεθεί στην "πράσινη" λίστα στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, δίχως όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του. Ο προπονητής έχει αλλάξει βέβαια (αυτός άλλωστε παίρνει τις αποφάσεις), αλλά είναι σαφές πως στο "τριφύλλι" είχαν εκ προοιμίου εικόνα για την περίπτωσή του.

Είναι σαφές πως ο παίκτης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό (δεν είναι ο μόνος), αφού οι ατζέντηδες δεν έχασαν χρόνο μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ. Ταυτόχρονα, τον έχει ξεχωρίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι "πράσινοι" έχουν κενή μία θέση ξένου στο ρόστερ τους. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα γίνει κίνηση άμεσα, ή με βιαστικές κινήσεις.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν, ήτοι δεν ενδείκνυται να γίνει άμεσα κάποια προσθήκη στο ρόστερ. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το καλοκαίρι έγινε μια μεγάλη επένδυση, με παίκτες από το πάνω ράφι.

Πρόδηλο είναι πως ο "Σάλε" θα στηρίξει το οικοδόμημά του, όπως επίσης ότι μπορεί να γίνει μεταγραφική στην πορεία. Αυτό όμως δεν προδικάζει κάτι. Από την πλευρά τους, οι "πράσινοι" δεν επιβεβαιώνουν πως θα προχωρήσουν άμεσα σε μεταγραφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ