ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για τον 4ο τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε ότι πλέον βρίσκονται στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον 4ο αγώνα της σειράς των Τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στον 2ο Τελικό της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό εξασφάλισε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι για τους "πράσινους". Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ενημερώσει πως ήδη βρίσκονται στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το 4ο παιχνίδι της σειράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος της BasketLeagueμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό (8/6, 21.00)στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:

  • Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10(Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876(Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Την ημέρα του αγώνα (8/6), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑθα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη”και στο Parking 5.
  • Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑπαρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ