ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δεδομένα για τον Κένι Γκάμπριελ

Τα δεδομένα για τον Κένι Γκάμπριελ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει κυκλώσει το όνομα του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος είναι υπ' ατμόν από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με σκοπό να "γεμίσει" τη ρακέτα του. Γιατί μπορούν να ελπίζουν βάσιμα οι "πράσινοι".

Από τη στιγμή που ο Τζέιμς Γκιστ "λαβώθηκε" στο "BarclayCard Center" κι έγινε γνωστό πως θα απουσιάσει από τη δράση για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, έγινε σαφές πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Κι από τη στιγμή που υπάρχουν περιπτώσεις που μοιάζουν ελκυστικές, βασική επιδίωξη των "πρασίνων" είναι να τελειώσουν τη δουλειά άμεσα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ξεκαθαρίσει πως ο αθλητής που θα αποκτηθεί πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (καλός αθλητής, με σουτ από την περιφέρεια, ικανός ριμπάουντερ και μπλοκέρ) με τον άτυχο παίκτη του, προκειμένου να μην μειωθεί η δυναμική του "τριφυλλιού" στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Κι αίφνης προέκυψε η περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ , ο οποίος είναι στην "transfer list" της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου (που το καλοκαίρι απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού) δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στη Ρωσία, κάτι που τον έχει βάλει σε σκέψεις. Ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει είναι ένα βασικό στοιχείο που τον έχει αναγκάσει να αναθεωρήσει σχετικά με το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι (έναντι περίπου 1.500.000 δολαρίων).

Εξ όσων αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, κι η ίδια η ρωσική ομάδα δεν "καίγεται" για να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αφού οι άνθρωποί της δεν είναι ικανοποιημένοι από την έως τώρα προσφορά του σε VTB League (3.8 πόντοι με 23.1% στα τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 19'24'') και EuroCup (6/8 πόντοι με 33.3% στα τρίποντα, 2.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα σε 16'50''). Κάτι που σηματοδοτεί άμεσα τη... διαθεσιμότητά του, στο πιο κατάλληλο -για τον Παναθηναϊκό- σημείο.

Δεν κρατιέται ο Γκάμπριελ

Οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν τις τελευταίες ώρες με σκοπό να διαπιστώσουν κατά πόσο το έδαφος είναι πρόσφορο και μπορεί να φέρει τις άμεσες εξελίξεις που αναζητούν, για να καλυφθεί το μεγάλο κενό στη φροντ λάιν. Ο παίκτης είναι ένας "σύμμαχος" σε αυτή την κουβέντα από τη στιγμή που θέλει να πει "αντίο" στη Ρωσία και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί, όπως είδαμε σε προηγούμενες μεταγραφικές προσπάθειες του "τριφυλλιού" (βλ. Μάρκο Πόποβιτς).

Στα συν της δικής του περίπτωσης, κρατήστε το γεγονός πως έχει περάσει από τα μέρη μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου (2013-'14), πριν μετακομίσει στην Καρσίγιακα με την οποία πέρασε μια διετία γεμάτη επιτυχίες. Βλέπετε, πρόλαβε να κατακτήσει τον τίτλο (2014) και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην EuroLeague, πέρσι. Παρεμπιπτόντως, απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε 17 πόντους (με 4/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/3 βολές), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 29'59'' στο ΟΑΚΑ, ενώ στο παιχνίδι που διεξήχθη τη Σμύρνη περιορίστηκε στους 4 πόντους (με 1/2 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/3 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 17'20''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ