ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συρίγος για Παναθηναϊκό: "Δεν δημιούργησε ουσιαστική απειλή στην Ρεάλ"

Συρίγος για Παναθηναϊκό: "Δεν δημιούργησε ουσιαστική απειλή στην Ρεάλ"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ στη Μαδρίτη, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" δεν ήταν απειλητικοί ούτε όταν ήταν κοντά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Ήταν ανταγωνιστικός για τρεις περιόδους, αλλά στην τέταρτη περίοδο κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα (96-78). Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103,3 την ήττα των "πράσινων", τονίζοντας ότι αν και για τρεις περιόδους ήταν κοντά στο σκορ, πρακτικά δεν ήταν απειλητικοί.

" Ήταν ένα παιχνίδι παντελώς άνευρο και παρότι ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να πλησιάζει στο σκορ, η πραγματικότητα είναι ότι δεν δημιούργησε ουσιαστική απειλή για την Ρεάλ. Ο τρόπος που η Ρεάλ πήγε την διαφορά από τους 4 πόντους στους 20 είναι ενδεικτικός" ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος, για να προσθέσει: " Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το νεύρο, το αμυντικό φίλτρο, την σκληράδα στην πρώτη γραμμή άμυνας και τις μικρές λεπτομέρειες που απαιτούνται απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο για να ελέγξει τον ρυθμό".

Για το κακό τέταρτο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού που τείνει να γίνει κανόνας: " Το πρόβλημα ξεκινάει από την τρίτη περίοδο και κορυφώνεται στην τέταρτη. Όλο αυτό αρχίζει και τελειώνει από την δυσλειτουργική γραμμή γκαρντ. Δεν βγαίνουν καν τα ροτέισον".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ