ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε με Μπράμο ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με Μπράμο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός "έκλεισε" για τα επόμενα τρία χρόνια τον Μάικ Μπράμο ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "πρασίνων" εν όψει της νέας σεζόν

Ο Μάικ Μπράμος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς είναι ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της "πράσινης" ΚΑΕ.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού με Έλληνες παίκτες ξεκίνησε έστω κι αν ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μάικ Μπράμος αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και μόλις την Δευτέρα επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή από τη Λιθουανία, όπου δόθηκαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Μπράμος φέρεται πως ήταν ο κύριος λόγος του ταξιδιού του Μάνου Παπαδόπουλου στην Αυστρία. Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, φέρεται να είχε συνάντηση με τον Ελληνοαμερικανό και οι δύο πλευρές να συμφώνησαν σε συνεργασία τριετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Μπράμος ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο ευρώ και για τα τρία χρόνια. Την πρώτη σεζόν θα πάρει 300.000 ευρώ, τη δεύτερη 350.000 και την τρίτη 400.000.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ