ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε και με Κιλπάτρικ και με Νάναλι ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Πιτίνο!

Συμφώνησε και με Κιλπάτρικ και με Νάναλι ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Πιτίνο!

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία και με τον Νάναλι και σύμφωνα με τον Sport24 Radio 103,3 ο Ρικ Πιτίνο θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποκτηθεί.

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Κιλπάτρικ , ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήρθε σε συμφωνία και με τον Τζέιμς Νάναλι. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 οι πράσινοι τα βρήκαν και με τον Αμερικανό περιφερειακό.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια του Ρικ Πιτίνο καθώς ο Αμερικανός κόουτς θα αποφασίσει ποιον από τους δύο θα αποκτήσει το τριφύλλι.

O Νάναλι μπήκε στο κάδρο χθες (7/1) όταν έμεινε ελεύθερος από τους Γουλβς , με τον Παναθηναϊκό να στρέφεται σε αυτόν όταν είδε ότι κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κιλπάτρικ. Ενώ όμως οι επαφές προχώρησαν αρκετά, η αλλαγή γνώμης του Κιλπάτρικ έφερε πλέον τους πράσινους σε... δίλημμα, με τον Κιλπάτρικ πάντως να έχει σαφές προβάδισμα, αφού φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του παίκτη που έχει ζητήσει ο Πιτίνο.

Ο Νάναλι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Καβάλα τη σεζόν 2012/13. Τα επόμενα χρόνια δοκίμασε να παίξει στο ΝΒΑ, υπέγραψε συμβόλαιο σε Ατλάντα και Φιλαντέλφια, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, με κορυφαία στιγμή του την κατάκτηση της EuroLeague με την Φενέρμπαχτσε.

Την σεζόν 2017/18 είχε 8,8 πόντους σε 20,6 λεπτά κατά μέσο όρο με την τουρκική ομάδα. Την σεζόν που διανύουμε ο Νάναλι είχε μόνο 2,1 πόντους σε 4,9 λεπτά κατά μέσο όσο στη Μινεσότα, παίζοντας σε 13 αγώνες.

Δείτε βίντεο με τον Νάναλι

Δείτε βίντεο και με τον Κιλπάτρικ

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ