ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχόλιο-φωτιά του Γιαννακόπουλου για τον Σλούκα στο Instagram του... Σλούκα!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας είναι "ανυπόμονος" για τα ματς της Εθνικής και την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπόσχεται ότι το επόμενο καλοκαίρι θα προσπαθήσει να τον ντύσει στα πράσινα. (PHOTO).

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με τη Σερβία και τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ο Κώστας Σλούκας δηλώνει μέσω του προφίλ του στο Instagram " ανυπόμονος" για να φορέσει ξανά τη γαλανόλευκη φανέλα. Μόνο που στα σχόλια του συγκεκριμένου ποστ, γίνεται την τελευταία ώρα... πανικός, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

" dpg7000, μια ακόμα υπέρβαση για Σλούκα;" έγραψε ένας φίλος του μπάσκετ, ενώ μια άλλη χρήστης έκανε το εξής σχόλιο: " Πρόεδρε ανυπομονούμε για το τελευταίο κομμάτι του παζλ του γαλανόλευκου Παναθηναϊκού! Μόνο ο Κώστας έμεινε. Ξέρεις εσύ".

Η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν άμεση: " Next year" έγραψε, για να ενθουσιάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που ονειρεύονται δίδυμο Καλάθη - Σλούκα, ένα δίδυμο που στο Eurobasket 2017 "έδεσε" εντυπωσιακά και μπορεί να αποτελέσει αν όχι το κορυφαίο στην Ευρώπη, ένα από τα 2-3 καλύτερα στη EuroLeague.

Σχόλιο-φωτιά του Γιαννακόπουλου για τον Σλούκα στο Instagram του... Σλούκα!


Σχόλιο-φωτιά του Γιαννακόπουλου για τον Σλούκα στο Instagram του... Σλούκα!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ