ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον αστερισμό του Σίνγκλετον

11/06/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League play offs 5th final season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
11/06/2017 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League play offs 5th final season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Στο χέρι του Παναθηναϊκού Superfoods να τον παραχωρήσει σε ομάδα της EuroLeague, στο χέρι του Αμερικανού για το ΝΒΑ, τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Ήταν θέμα χρόνου ν' ασχοληθούμε με τον Κρις Σίνγκλετον και να μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων. Άλλωστε το όνομα του, έπαιξε για ομάδες τηςEuroLeagueπριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος αφού μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρ, η Μπαρτσελόνα έσπευσε να τον προσεγγίσει. Τις προηγούμενες ημέρες αναλύσαμε εκτενώς τα δεδομένα για τον Αμερικανό σέντερ που δεν θα έλεγε “όχι” σε μία καλή πρόταση για το ΝΒΑ ενώ ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Άλλωστε είχε και την οψιόν στο συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν.

Τα "δύσκολα" όμως, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες αφού η ΤΣΣΚΑ επιθυμεί να τον αποκτήσει. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται συζητήσεις και για την ώρα υπάρχει απόσταση σε οικονομικό επίπεδο, σχετικά με το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός και αυτό που έχει προτείνει η ρωσική ομάδα. Ενδιαφέρον έχει υπάρξει και από την Μπαρτσελόνα που δεν αποκλείεται να τον διεκδικήσει και πλέον είναι στο χέρι του "τριφυλλιού" για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αναφορικά με τις ομάδες τηςEuroLeagueπου έχουν στο στόχαστρο τους τον Σίνγκλετον.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσάβι Πασκουάλ τον έχει κανονικά στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, ωστόσο αν υπάρξει μία καλή οικονομική προσφορά είναι πολύ πιθανό οι "πράσινοι""να μπουν στη διαδικασία παραχώρησης του. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε πως ο Αμερικανός σέντερ εξετάζει και τις προτάσεις από το ΝΒΑ όπου μέχρι τις 20 Ιουλίου (τότε λήγει το ΝΒΑout)θα πρέπει να έχει πάρει την απόφαση του, όπου σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταβάλει μόλις 100.000 ευρώ. Είναι βέβαιο πως θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες και τελικά πού θα καταλήξει ο Αμερικανός παίκτης αφού πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ