ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον αστερισμό του Γουίλιαμς

Στον αστερισμό του Γουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς ήρθε ορεξάτος και μαζί με την ταχύτητα, αλλάζει και την ψυχολογία στον Παναθηναϊκό.

Το άνετο πέρασμα από το κλειστό της Πυλαίας αλλά πολύ περισσότερο η εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αποδεικνύει πως οι "πράσινοι" αλλάζουν για τα καλά.

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς και ο Μαρκίζ Χέινς δίνουν στην ομάδα του "τριφυλλιού" την ενέργεια που της έλειπε στην περιφέρεια ενώ με την έλευση του Χάντερ, το ρόστερ του Παναθηναϊκού μεγαλώνει αισθητά και πλέον θα διαθέτει πάρα πολλές λύσεις, ώστε ν' ανταποκριθεί στις δύσκολες αποστολές που έχει μπροστά του.

Όπως γίνεται αντιληπτό όμως, εκείνος που κλέβει την παράσταση είναι ο Γουίλιαμς ο οποίος στα δύο ματς που έχει παίξει με τους "πράσινους" πρόλαβε να δείξει τις επιθετικές του δυνατότητες, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά και δεν μπορούν να βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα τόσο νωρίς, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δίνει στην ομάδα όσα έλειπαν μέχρι τώρα. Πέρα από την ενέργεια, αποτελεί και μία αξιόπιστη λύση επιθετικά αφού μπορεί να εκτελεί με άνεση αλλά και να δημιουργεί.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως δεν προκαλεί εντύπωση η απόδοσή του καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, έδειξε πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Έχει διάθεση να βγει μπροστά στα δύσκολα και πέρα από την ταχύτητα, έχει αλλάξει και στην ψυχολογία στην ομάδα καθώς οι λύσεις σε μία κρίσιμη περίοδο αυξάνονται.

Φτάνει το βράδυ ο Χάντερ

Πλέον η προσοχή στρέφεται ξανά στην Euroleague αφού ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (25/2) υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Top 16. Οι "πράσινοι" από δω και στο εξής θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο και ν’ αποκτήσουν μία σταθερότητα στην απόδοσή τους, σε συνδυασμό με την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Απόψε (22/2, 9.50 μ.μ.), θα φτάσει στην Ελλάδα και ο Βινς Χάντερ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού". Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα μπει κατευθείαν στα βαθιά αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα ενσωματωθεί αμέσως στην υπόλοιπη ομάδα, ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα τα οποία παρουσιάζονται στην καριέρα του.

Παράλληλα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρ, όπου στόχος του "τριφυλλιού" είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ