ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον "αέρα" κι ο Πασκουάλ!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό Superfoods ο Τσάβι Πασκουάλ, με τις πληροφορίες από την Ισπανία να κάνουν λόγο ακόμη και για σκέψεις παραίτησης του.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή της αποστολής από την Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο έφερε εξελίξεις εντός των "πρασίνων", με πρώτη αυτή της απόφασης τεσσάρων παικτών να μην ακολουθήσουν την απόφασή του και να γυρίσουν μεμονωμένα -με αεροπλάνο .

Οι Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης ταξιδεύουν στην Αθήνα με δικά τους έξοδα, περιμένοντας παράλληλα να μάθουν ποιο θα είναι το μέλλον τους (αν υπάρχει τέτοιο) στην ομάδα. Κάτι που θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση κορυφής που θα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τσάβι Πασκουάλ , άμα τη επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

Αυτό βέβαια δεν θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών. Το αντίθετο, θα πρόκειται για το δεύτερο ζήτημα που θα αναλύσουν και θα κληθούν να αποφασίσουν. Γιατί το πρώτο και κυριότερο θα αφορά στο μέλλον του ίδιου του 44χρονου τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, , ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ενοχλημένος από όσα έγιναν την Τετάρτη (26/4) και την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν στην Αθήνα, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στη συζήτηση που θα έχει με τον "ισχυρό άνδρα" του "τριφυλλιού" να τεθεί ζήτημα ακόμη και για την παραμονή του στο "τριφύλλι".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods ακολούθησε, ως όφειλε, την εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μην θέλοντας να οξύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση εντός της ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι σύμφωνος με την τακτική που ακολουθήθηκε.

Το κλίμα εντός του "τριφυλλιού" παραμένει τεταμένο, με τις εξελίξεις να μετατίθενται ουσιαστικά για την Πέμπτη (27/4) όταν η αποστολή της ομάδας φτάσει στην Αθήνα. Τότε είναι που θα κριθούν όλα και θα παρθούν αποφάσεις για όλα τα "ανοιχτά" ζητήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ