ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"STOIXIMAN σημαίνει καινοτομία"

"STOIXIMAN σημαίνει καινοτομία"
INTIME SPORTS

Ο STOIXIMAN παραμένει ο βασικός συμπαίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Σπανουδάκη και τον Γιώργο Κυπραίο να επισημαίνουν πως "μαζί με τον Παναθηναϊκό στοχεύουμε σε νίκες"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κοσμεί το λογότυπο του Stoiximan. Στις νέες εμφανίσεις του "τριφυλλιού" φαίνεται μάλιστα ακόμη καλύτερα λόγω της αντίθεσης που προκαλείται από τη ρίγα, στις δύο εκ των τεσσάρων φανελών της ομάδας.

Ο Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του ΔΣ) και ο Γιώργος Κυπραίος (υπεύθυνος χορηγιών) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά το " Honouring Our Legacy" που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Όταν ρωτήσαμε τον κ. Γιάννη Σπανουδάκη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η απάντηση που έδωσε ήταν καθόλα κατατοπιστική: " Αυτό που λέμε είναι πως "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει". Η περσινή συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετική και γι αυτό ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο", ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν προσθέσει:

" Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα στο μπάσκετ, βάσει τίτλων και ευρωπαϊκών διακρίσεων. Από την πλευρά μας, είμαστε μια νέα εταιρεία που βέβαια στοχεύει στην κορυφή, οπότε κι οι δύο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μαζί προχωράμε μπροστά".

Με το σλόγκαν της συνεργασίας για φέτος να είναι "μαζί για το επόμενο", το μέλος του ΔΣ του Stoiximan επεσήμανε πως δεν αφορά μόνο τις νίκες, αλλά και τη διοργάνωση κι άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων, είτε από τη μία πλευρά, είτε από κοινού. Κι αυτό γιατί " είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Η ιστορία του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι το χθες, είναι και το αύριο. Όλα αυτά μετράνε", όπως ανέφερε πριν κάνει το σχόλιό του για τις νέες εμφανίσεις του "τριφυλλιού": " Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό και μέσα από τη δουλειά που γίνεται αναδεικνυόμαστε κι εμείς".

Κυπραίος: "Καινοτομία και Stoiximan είναι... ένα"

"STOIXIMAN σημαίνει καινοτομία"

Stoiximan, κ. Γιώργος Κυπραίος, είπε αρχικά πως " όπως είπε κι ο κ. Σπανουδάκης συνεχίζουμε την περσινή πετυχημένη συνταγή", για να προσθέσει: " Είναι μια συμφωνία και συνεργασία από την οποία επωφελούνται κι οι δύο πλευρές. Η αποψινή (σ.σ.: χθεσινή) βραδιά είναι πολύ τιμητική για το brand μας, να συνδέεται με όλο αυτό το "Legacy", όπως λέει και ο τίτλος, με όλους αυτούς που παίκτες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Όσο για τις νέες εμφανίσεις των "πρασίνων"; " Είδαμε και την παρουσίαση της νέας φανέλας, με την καινοτομία της κοντομάνικης. Οτιδήποτε καινοτόμο συμβαδίζει και με το δικό μας brand", είπε πριν ολοκληρώσει λέγοντας:

" Είναι μια ευτυχής συγκυρία το ότι υπάρχει αυτή η αντίθεση. Η λεπτομέρεια με τα έξι αστέρα στο σορτσάκι την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Γενικά αποπνέει μια καινοτομία. Χαιρόμαστε γι αυτό γιατί κι εμείς θέλουμε να συνδεόμαστε με οτιδήποτε καινοτόμο και πάνω σε αυτό να χαράσσουμε κοινή πορεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ