ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο... τραπέζι η επόμενη μέρα

Στο... τραπέζι η επόμενη μέρα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα είπε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και αναμένεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ώστε ν' αλλάξει άμεσα πρόσωπο.

Η ήττα αλλά πολύ περισσότερο η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως ήταν φυσικό έχει βαρύνει το κλίμα στις τάξεις των "πράσινων" οι οποίοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Εδώ και πολύ καιρό η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν παίζει όπως θα ήθελε ενώ είναι ξεκάθαρο πως πέρα από κάποια ξεσπάσματα στη φετινή σεζόν, δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της σε κανένα σημείο. Αποκορύφωμα τα τελευταία ματς στη Euroleague και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στήριξε τις επιλογές του, ωστόσο μέχρι τώρα δεν τον έχουν δικαιώσει και αυτό πλέον είναι αναμφισβήτητο, με πρώτο τον Σάσα Πάβλοβιτς, του οποίου η θέση μόνο σίγουρη δεν είναι ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και άλλους το... "τσουνάμι". Φυσικά και ο Σέρβος τεχνικός έχει τη δική του ευθύνη για την κακή εικόνα του "τριφυλλιού", κάτι το οποίο πρέπει να βρει λύση πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος. Τα προβλήματα της ομάδας πλέον είναι ξεκάθαρα όπως και η ανησυχία της διοίκησης η οποία βλέπει την επένδυση του καλοκαιριού για την ώρα να μην πιάνει τόπο. Γι' αυτό αναμένεται ν' αναλάβει να δώσει λύση και πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Άλλωστε, την επομένη του ντέρμπι όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επικοινωνία με τον τεχνικό της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν όχι μόνο για όσα έγιναν αλλά και το μέλλον. Το σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να επιλύσουν όλα τα προβλήματα και η ομάδα να επικεντρωθεί ξανά στους στόχους της, οπότε για να συμβεί αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και τις τελευταίες ώρες, έπεσαν στο τραπέζι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αποφάσεις γι' αλλαγές αλλά με ψυχραιμία αφού οι "πράσινοι" δεν μπορούν να μείνουν για πολύ σε ότι συνέβη καθώς ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα για το ΤΟΡ 16 της Euroleague. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αναταράξεις, τη στιγμή που ο Τζόναθαν Γκίμπσον είναι στην αναμονή ενώ έχουν εξεταστεί κι άλλες περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ