ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ οι Ντιτρόιτ Πίστονς για Χαραλαμπόπουλο

Στο ΟΑΚΑ οι Ντιτρόιτ Πίστονς για Χαραλαμπόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Τζέισον Φιλίπι, international scout των Ντιτρόιτ Πίστονς, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Το Sport24.gr τον εντόπισε και έμαθε πράγματα για το γενικότερο πλαίσιο της παρουσίας του στην Ελλάδα (pic).

Η τριήμερη παραμονή του international scout των Ντιτρόιτ Πίστονς στη χώρα μας ολοκληρώνεται απόψε, αφού αύριο (8/12) ο Τζέισον Φιλίπι θα επιστρέψει στην Ιταλία. Όπως ανέφερε το Sport24.gr από το Σάββατο (5/12), ο άνθρωπος που αποτελεί τα μάτια των "Πιστονιών" στην Ευρώπη βρέθηκε στη χώρα μας, κυρίως για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο 18χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του, με τις ομάδες του ΝΒΑ να τον τσεκάρουν διαρκώς έχοντας στο μυαλό τους πως σύντομα ενδεχομένως να τον έχουν στα μέρη τους.

Ο Τζέισον Φιλίπι βρέθηκε λοιπόν από την Παρασκευή (4/12) στην Ελλάδα για να δει τον "Χαραλαμπό", αλλά όχι μόνο γι αυτό. Βρέθηκε σε ουκ ολίγες προπονήσεις αθηναϊκών ομάδων, μίλησε με αρκετούς προπονητές, ενώ πήγε στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Το Sport24.gr τον εντόπισε στο ΟΑΚΑ, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μίλαν Μίνιτς. Το περιεχόμενο της συζήτησης παραμένει άγνωστο (σ.σ.: το ΝΒΑ απαγορεύει σε scouts να μιλούν σε δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της δουλειάς τους), αν και είναι προφανές πως κοινός παρονομαστής όσων ειπώθηκαν ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο ΟΑΚΑ οι Ντιτρόιτ Πίστονς για Χαραλαμπόπουλο

Το ταξίδι του Ιταλού ολοκληρώνεται αύριο, με την επιστροφή στη χώρα του, αλλά είναι δεδομένο πως η αναζήτηση στοιχείων για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο δεν σταματά εδώ. Όπως επίσης το γεγονός πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για χάρη του 18χρονου φόργουορντ.

Η φύση της δουλειάς του είναι άλλωστε τέτοια που τον υποχρεώνει να δημιουργεί scouting report για κάθε παίκτη που έχει το ταλέντο και (δυνητικά) την προοπτική να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Κι ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Ανεξαρτήτως του αν θα δηλώσει συμμετοχή στο Draft το καλοκαίρι του 2016 (δύσκολο έως αδύνατο) ή μελλοντικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ